Drinkbeker

Wegwerpservies online bestellen

Voor een evenement of feest is het prettig als je daarna geen stapels afwas hoeft weg te werken. Bij DisposableDirect vind je daarom een zeer ruim assortiment wegwerpservies. Ontzettend handig en het scheelt je veel tijd. Na afloop kun je in een keer alles opruimen. Je kunt hier niet alleen terecht voor glazen, maar voor al het servies, denk aan borden, bestek, soepkommen en nog veel meer. In het menu zie je direct wat je hier allemaal online kan bestellen, zodat je weet wat je daarna kunt aanklikken. Een groot voordeel van online bestellen is dat het je tijd scheelt om naar de winkel te gaan. Jouw wegwerpservies online bestellen doe je dus in een paar klikken bij DisposableDirect.

Het assortiment wegwerpservies

Er is ontzettend veel keuze in wegwerpservies. Van plastic bekers zijn bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden. DisposableDirect biedt champagneglazen, bierglazen maar ook plastic glazen voor frisdrank. Wat heb jij allemaal nodig voor je evenement? Hetzelfde geldt trouwens voor borden en bestek. Past wit of zwart bestek beter bij je evenement? Of wat dacht je van houten bestek? Dit servies kan je daarnaast ook nog helemaal naar wens laten bedrukken. Dit kan je doen met een bepaald thema of logo, geheel naar jouw idee. Het is mogelijk om voor de bedrukking zes kleuren te gebruiken. Je stuurt zelf een ontwerp op of geeft aan wat je wensen zijn en laat deze specialisten een ontwerp voor je maken voor het gekozen wegwerpservies.

De werkwijze van DisposableDirect

Een groot voordeel is dat je verzekerd van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je servies snel in tweeën breekt. Het wegwerpservies is heel gemakkelijk in grote hoeveelheden online te bestellen én ook nog eens heel voordelig. Wanneer je jouw bestelling plaatst voor 13:00 uur dan ontvang je deze de volgende dag al in huis, ideaal als je last minute nog snel servies nodig hebt. Bij een bestelwaarde van €200,00 profiteer je zelfs van gratis verzendkosten, zeker de moeite waard dus om van te profiteren!