keycord bedrukken

Keycord bedrukken voor kinderen

De afgelopen jaren worden keycords veel populairder voor kinderen. Ze vinden ze vaak stoer en leuk om te dragen als het keycord een cool patroon heeft. Niet alleen de kinderen zijn erg blij hiermee, ook de ouders. Steeds meer ouders kiezen ervoor om een keycord te bedrukken voor hun kinderen. Je kunt een keycord bedrukken met belangrijke informatie of een adres wat het kind absoluut niet mag vergeten.

Keycord bedrukken voor een goede prijs

Bij Promokopen kun je al jaren terecht voor het bedrukken van jouw gewenste producten. Ook keycords zijn hier een groot onderdeel van. Naast de vele kleuropties die Promokopen aanbied, kun je ook makkelijk een offerte aanvragen of in grote aantallen bestellen. Erg handig als je keycords wilt bedrukken voor meerdere mensen tegelijkertijd!

Na de offerte aangevraagd te hebben kan het bedrukken beginnen. Als er nog aanpassingen of vragen zijn stel deze dan altijd zo vroeg mogelijk. Tijdens het productieproces kan er niet veel meer veranderd worden. Zorg er dus voor dat je tevreden bent met het ontwerp voordat het druk proces van start gaat!

Door jouw kind een bedrukte keycord te geven leert het niet alleen verantwoordelijk om te gaan met spullen, zoals sleutels, maar ook het bewust worden van de plek waar hij/zij is. Daarnaast is het super stoer om een persoonlijke keycord te hebben!