Website optimalisatie no cure no pay

Als je ergens voor een dienst betaald dan wil je natuurlijk ook graag resultaten zien. Ik was opzoek naar website optimalisatie om ervoor te zorgen dat mijn website hoger in de zoekresultaten kwam te staan. Toen ik hoorde dat sommige bedrijven volgens het principe ‘no cure, no pay’ werken sprak mij dit heel erg aan. Het is natuurlijk belangrijk dat je daadwerkelijk resultaat ziet en je website hoger komt te staan in google.

De zoektochtcomputer

Ik ben via het internet opzoek gegaan naar “website optimalisatie no cure no pay” en zo kwam ik terecht bij Websitepromotor. Het sprak mij heel erg aan dat ze website optimalisatie no cure no pay aanbieden omdat dit precies was waar ik naar opzoek ging.

Op de website kon ik een gratis website analyse laten maken en aan de hand hiervan wilde ik kijken wat het ging kosten. Na een dag had ik de analyse ontvangen maar er stond geen prijs bij. Ik heb telefonisch contact gehad voor meer duidelijkheid en aan de hand hiervan zijn we tot een mooie prijs gekomen. Ik moest een paar gegevens opsturen en dat heb ik de volgende dag nog gedaan.

Het resultaatinternet2

In het begin is mij wel verteld dat ik binnen ongeveer 2 maanden resultaat zou gaan zien. Het had natuurlijk geen haast, maar omdat je wat langer moet wachten ben je af en toe wel ongeduldig. Gelukkig zag ik na 1 maand al dat mijn website wat hoger kwam te staan. Na 2 maanden was het eindelijk zo ver en stond mijn website op de eerste pagina van google. Ik had eigenlijk al vanaf het begin vertrouwen in dit bedrijf en dat kwam ook door het ‘no cure, no pay‘ principe!