Kosten van EHBO cursus

Als werkgever wil je natuurlijk graag dat je werknemers in het geval van een ongeval op de werkvloer op de juiste manier behandeld worden. Je kunt daarom je bedrijfshulpverlener een goede basis geven met een EHBO cursus. Bij G4S ben je daarvoor aan het juiste adres, want ze verzorgen ook EHBO cursussen. Als je een EHBO cursus volgt bij G4S kun je deze afsluiten met een door het Oranje Kruis erkend diploma dat twee jaar geldig is. Na deze twee jaar zijn herhalingscursussen nodig om het diploma te kunnen verlengen.

Verschillende EHBO cursussen
Er zijn drie verschillende cursussen mogelijk bij G4S en afhankelijk daarvan verschillende kosten. Je kunt een keuze maken uit een standaard EHBO cursus, een herhalingscursus of een In-Company cursus. De kosten voor de cursussen worden deels of soms zelfs geheel vergoed door je eigen zorgverzekeraar. Hoeveel de vergoeding bedraagt is afhankelijk van, bij welke maatschappij je verzekerd bent en op welke manier. Behalve een vergoeding vanuit de verzekering is het vaak ook het geval dat degene die wil dat jij de cursus gaat volgen, hier ook een deel van vergoed.

Kostencase-rabobank
Wat gaat een EHBO cursus kosten? De kosten voor een reguliere EHBO cursus bedraagt 579 euro exclusief BTW. Als je een cursus last minute boekt, krijg je korting en betaal je nog 465 euro. De cursus duurt drie dagen en de volgende zaken zijn inbegrepen: lesmateriaal, een certificaat als de cursus succesvol afgelegd wordt met een examen. En verder koffie, thee of frisdrank en lunch.

Duur cursus
Een herhalingscursus duurt twee dagen en de kosten hiervoor bedragen 380 euro. Je kunt ieder jaar kiezen voor één herhalingscursus of in ieder geval twee dagen binnen twee jaar, zodat het certificaat weer verlengd kan worden.

Locatie cursus
Behalve het volgen van een EHBO cursus op één van de locaties, kun je er ook voor kiezen om een cursus te volgen op het bedrijf waar je werkt zelf. Dit kan ook geregeld worden bij G4S. Deze In-Company opleidingen zijn zeer professioneel opgezet en kunnen op iedere locatie uitgevoerd worden.