Re-integreren op de arbeidsmarkt? Kies voor een herintreder opleiding

Als je voor een bepaalde tijd niet deelgenomen hebt aan het arbeidsproces kan het best ingrijpend zijn om het werk weer op te pakken. Werkgevers zitten niet te wachten om herintreders wiens kennis gedateerd is. De ontwikkelingen volgen elkaar immers razendsnel op. Om het simpel te zeggen: je loopt achter. Om succes vol te kunnen re-integreren is het dus een goed idee om te kiezen voor een herintreder opleiding. Bij een dergelijke opleiding wordt je klaargestoomd voor de huidige arbeidsmarkt. Je zult je kennis flink bijspijkeren en je leert alles over de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Zo haal je jouw achterstand in no-time weer in kun je zo snel mogelijk aan de slag. Dus twijfel niet langer en zet die eerste stap richting jouw droombaan.

 

Volg een Fabius opleiding bij jou in de buurt

Maar waar kun je nu het beste zo’n opleiding volgen? Uiteraard zijn er talloze opleidingsinstituten waar je terecht kunt. Eén zo’n instituut is Fabius. Deze organisatie is al 25 jaar lang gespecialiseerd in het bieden van kwaliteitsonderwijs aan volwassenen op MBO niveau. Fabius verzorgt opleidingen en cursussen op 50 locaties door heel Nederland. Er zijn dus altijd wel mogelijkheden op een locatie bij jou in de buurt.

 

Ook zónder vooropleiding

Heb je geen vooropleiding? Wees gerust, bij Fabius kan iedereen een opleiding volgen. Ook wanneer je over een vooropleiding beschikt die niet aansluit bij jouw gewenste opleiding kun je gewoon starten. Onderwijs bij Fabius is dus echt voor iedereen.

 

Goedkoop onderwijs

Onderwijs kost in dit land heel veel geld. Gelukkig kun je bij Fabius tegen hele schappelijke prijzen een opleiding volgen. De overheid komt je zelfs tegemoet door een deel van de kosten aftrekbaar te maken voor de belasting.