Factor C

Wil jij met jouw organisatie aan de slag met de Factor C, dan is er ook een andere rol voor de communicatie van de adviseurs. Met bijbehorende vaardigheden. Bij Strigo geven zij een 2 daagse factor C training waarbij je een stevige basis krijgt om zelf factor c-sessies binnen jouw bedrijf of organisatie te verrichten.  

Factor C
Factor C is een manier van werken die jouw helpt om in alle fases van een traject strategisch aan de slag te gaan met de communicatie van het bedrijf. bij factor c stel je ieder moment de vraag, wat willen wij bereiken, met wie gaan we dat doen en hoe. In de communicatie stel je de vraag welke rol heeft communicatie en welke middelen worden ervoor ingezet. Ook wil je natuurlijk weten welke woorden en beelden jij het best kan gebruiken.  Factor C is geschikt voor projecten en programma’s waar omgevingsgericht of opgavegericht gewerkt wordt.  

Basistraining
De kern van omgevingsgericht werken is dat jij weet wat er speelt en daar dan slim op inspeelt. Maar hoe kan je dat het best doen? Met de 1 daagse factor C+ cursus van Strigo maak je kennis met de instrumenten waarmee jij dit in de praktijk brengt, omgevingsanalyse, denkstijlen, kernboodschappen en de communicatie kalender.

Meer weten?
Wil jij meer weten over de trainingen en factor C cursussen? Neem dan een kijkje op de website Strigo.nl daar vind je de nodige informatie en kun je ook meer lezen over het bedrijf. Heb je vragen kun je altijd contact opnemen.