logo

Klaar met sloom internet kies dan voor glasvezel internet

Bent u klaar met sloom internet kies dan voor de glasvezel internet van HostedXL. Bij HostedXL krijgt u de beste internet voor de laagste prijs. U kunt kiezen voor DSL, glasvezel en straalverbinding, maar ook voor zaken zoals IP-VPN, webhosting en een wifi-netwerk zit u goed bij HostedXL. Glasvezel is de snelste vorm van internet op het moment. Met lasertechnologie kunnen we een hele snelle verbinding bij u bouwen. Glasvezel is een hele fijne manier van internet want het wordt niet beïnvloed door het weer of de wind. Glasvezel gaat overigens heel lang mee. Naast internet kunnen ze ook voor uw hosting zorging. Het nut van hosting uitbesteden is dat u altijd en overal uw bestanden kan inzien, ook is het veiliger, want wij zorgen voor de beveiliging van uw website en databases. 

telefonie-oplossingen

Mijn ervaring met de glasvezel van HostedXL

Laatst heb ik een nieuw kantoorpand geopend voor mijn werknemers. Alles was gunstig behalve dan dat er geen toegang tot glasvezel internet was. Op mijn kantoor gebruiken we vrij zware toepassingen zoals, beveiligingscamera’s en videoconferencing. Ik ging op internet zoeken naar iemand die voor ons glasvezel kon laten aanleggen. Ik kwam HostedXL tegen en ik wist ik bij hun goed zat. Ze wisten waar ze het over hadden en hebben me allerlei tips gegeven over hoe ik het internet het snelste kon krijgen. 

Ook sneller internet

U kunt alle informatie vinden op de website van HostedXL. Als u dan nog vragen heeft over hun bedrijf en hun diensten kunt u bellen naar 0186 744 022. Of stuur een berichtje via het formulier op de website.