Beveiliging Dordrecht gezocht

Helaas…. Ik had altijd gehoopt dat ze mij zouden overslaan als ik het heb over inbreken en het meenemen van dierbare spullen. Zo hebben ze van de week bij ons op kantoor ingebroken en alles meegenomen wat ze ook maar mee konden nemen. Hier ben ik nu nog ziek van waardoor ik direct ervoor heb gekozen om te gaan zoeken naar beveiliging Dordrecht en omstreken. Dit wens ik namelijk niemand toe, vreselijk om te weten dat onbekende bij jou op kantoor zijn geweest terwijl jij niet weet wie. 

burglary_by_nixelz-300x225

Hier heb ik ook echt wakker van gelegen. In de nachten dat ik niet kon slapen ben ik op het internet gaan zoeken naar een manier hoe dat we het pand kunnen beveiligen. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Leo van Leer. Hier is het mogelijk om goede beveiliging te krijgen waarmee wordt gezorgd dat de kans op een inbraak minimum is! Door telefonisch met hem in contact te komen hoopte ik het van harte dat hij zo snel mogelijk langs kon komen om het te installeren. De volgende dag had ik hem gebeld en stond hij binnen een uurtje bij ons op kantoor!