Archief digitaliseren voor overzicht

Momenteel hebben we twee personen in dienst die onze archief goed op orde hebben. Echter willen ook wij met de tijd mee waardoor we ervoor hebben gekozen om te zoeken op archief digitaliseren. Met deze gedachten hopen we het online te krijgen zodat het een stuk overzichtelijker wordt en tevens een plezier om hiermee te werken. Het digitaal brengen van archief is nu niet iets wat je “even doet”. Je dient er rekening mee te houden dat hier een lange tijd in gaan zitten, dit hangt natuurlijk af van het feit hoe lang je jouw bedrijf al hebt.

logo

Hoe te regelen?

Het besluit om het archief online ( besloten gebied) te gaan zetten is een stap in de goede richting. Tegenwoordig werken we bijna allemaal met het internet waardoor dit een goede uitkomst is om hierin mee te gaan.  Het archief welke je wilt digitaliseren wordt door een groep van professionals gedaan waardoor je de garantie ontvangt dat dit ook goed gebeuren zal. Aan het einde van dit proces zal je wellicht ook beamen dat het een stuk overzichtelijker is en gemakkelijker om mee te werken. Wanneer je namelijk iets nodig hebt qua archief kan je dit door middel van de computer invoeren en komt het vrij snel tevoorschijn.

digitaal-archief

Mijn enthousiasme!

Het archief digitaliseren leek in de eerste instantie een flinke opgave. Echter waren ze met een week klaar om alles in de juiste mappen te zetten en er zo voor te zorgen dat het werk correct en netjes uitgevoerd kan worden.