zakelijke lening berekenen

Wat is loopbaancoaching?

Loopbaancoaching betekent dat je professionele hulp krijgt bij het uitstippelen van je carrière. Het maakt hierbij niet uit in welk stadium van je carrière je bent. Loopbaancoaching is er voor iedereen van student tot leidinggevenden. Loopbaantraining is een traject dat er voor zorgt dan je, wanneer dit traject succesvol is afgesloten, duidelijke beslissingen kunt nemen voor de korte en de lange termijn. Je krijgt tijdens de loopbaantraining begeleiding van gecertificeerde coaches. Je mag van de coaches verwachten dat ze jarenlange ervaring, vakkennis en persoonlijke aandacht voor je hebben. Door het volgen van loopbaantraining begint de volgende stap in je carrière.

Wanneer volg je loopbaancoaching

Je kunt loopbaancoaching volgen wanneer je;

·         Vast loopt in je huidige werk

·         Toe bent aan het nemen van de volgende stap in je carrière, maar je niet goed weet wat of in welke richting je verder wilt.

·         Je met tegenzin naar je werk gaat

·         Je bent ontslagen en niet weet hoe je verder moet

·         Je een opleiding achter de rug hebt en niet goed weet hoe je verder komt

Wanneer je loopbaancoaching gaat volgen krijg je begeleiding van een loopbaan coach. Samen met deze loopbaan coach worden je persoonlijkheid, talenten en competenties in kaart gebracht. Hierdoor zul je problemen in jouw functioneren beter begrijpen waardoor je er ook beter mee om kunt gaan. Je ontdekt waarvan je energie krijgt en waardoor of waarmee je je nog kunt ontwikkelen. Je krijgt zicht op je talenten en kwaliteiten en weet na afloop van het traject wat je wilt in je werk en hoe je je carrière voort kunt zetten.

Eerst kosteloos en oriënterend kennis maken met een loopbaan coach

Voor je aan de gang gaat met een loopbaan coach heb je eerst een kosteloos en oriënterend gesprek met deze coach. Zo leer je elkaar persoonlijk kennen, wordt bekeken welke loopbaanvragen je hebt en wat er nodig is om jouw doelstelling op te stellen en te bereiken. De hiervoor benodigde stappen, inzet van middelen zoals testen en huiswerk opdrachten en de tijd die hiervoor naar alle waarschijnlijkheid nodig is worden besproken. Wanneer je hiermee akkoord gaat wordt gestart met de eerste vervolgstap in je vervolg carrière!