AGV 3

Waarvoor gebruik je een palletmover?

Een palletmover is een machine die je gebruikt om pallets te verplaatsen. Dit kunnen pallets zijn die verzameld moeten worden in bijvoorbeeld een magazijn van een distributiecentrum. Maar ook pallets die al uit diverse plekken van het magazijn gehaald zijn en nu zijn klaargezet om in een vrachtwagen geladen te worden. Of juist pallets die in een vrachtwagen staan er eigenlijk uit gehaald moeten worden. Kort gezegd verplaatst een palletmover alle pallets die je maar zou willen, zolang je het maar goed programmeert. 

Tijd is geld in deze tijd

Een palletmover kan je helpen geld te besparen. Tijd is geld is een uitspraak wat je vooral in de zakenwereld vaak hoort. Alles kost tijd, maar van tijd hebben we maar een bepaalde hoeveelheid beschikbaar per dag. Nog minder is de tijd de we werken per dag. Daarom is tijd kostbaar. Maar wat nou als je tijd en geld kan besparen door het gebruik van een palletmover? Klinkt perfect toch? Maar hoe werkt dat nou precies? Een palletmover is perfect om in te zetten bij magazijnwerkzaamheden. Denk hierbij het laden en lossen van vrachtwagens maar ook het verplaatsen van pallets door het magazijn. Ze werken efficiënt en effectief en hebben geen tijd nodig om tussendoor na te denken. Daardoor kunnen ze ook snel schakelen en diverse handelingen achter elkaar correct uitvoeren.

Maar hoe zit het nou met mijn gehaktbal?

Allemaal leuk en aardig zo’n palletmover, maar ik begrijp ook dat jij je druk maakt om de wekelijkse gehaktbal op de vrijdagmiddag. Een palletmover kan dan wel het zware werk overnemen en sneller zijn, menselijke krachten blijven ook altijd nog nodig. Maar terwijl de palletmover door blijft werken kun jij gerust even naar de kantine om te genieten van je welverdiende gehaktbal. Het werk wordt misschien iets minder zwaar, maar het feit dat je aanwezig bent mag ook wel beloond worden toch?