Tweedehands kantoormeubelen

Tweedehands kantoormeubelen kopen voor mijn onderneming

Tweedehands kantoormeubelen Voor mijn eerste eigen bedrijf ben ik laatst op zoek gegaan naar tweedehands kantoormeubelen. Ik kreeg dit als tip van mijn vader die al langere tijd voor zichzelf werkt. Hij vertelde mij namelijk dat het allemaal vrij kostbaar is en gebruikte dingen kunnen ook nog zo goed als nieuw zijn. Geld besparen is in het begin natuurlijk altijd slim, dus daarom heb ik zijn advies ook zeker opgevolgd. Toen ik online ging zoeken kwam ik al snel uit bij Mauron. Dit bedrijf uit Nijmegen is hierin gespecialiseerd en daarom had ik direct veel vertrouwen in al hun producten.

Hele mooie tweedehands kantoormeubelen

Tweedehands kantoormeubelen

Het fijne was ook dat ik op hun site alle tweedehands kantoormeubelen in hun assortiment kon bekijken. Daardoor heb ik al snel een beeld gevormd van waar ik precies naar op zoek was en wat ik absoluut niet wilde. Voordat ik langs ging in hun fysieke winkel heb ik telefonisch contact gehad met een medewerker. Het wordt aangeraden om vooraf even te bellen, zodat je altijd zeker weet dat er iemand is om je te helpen. Dit vond ik zelf heel erg prettig, want zodra ik naar binnen liep, stond er iemand voor mij klaar. Hij heeft mij alle verschillende merken laten zien en wist er ook veel over te vertellen.

Mijn aankoop

Uiteindelijk heb ik mijn tweedehands kantoormeubelen diezelfde dag nog bij hen aangeschaft. Ik had namelijk verschillende dingen gevonden die precies mij stijl waren en de prijzen vielen mij heel erg mee. Het heeft mij een stuk minder gekost dan ik had begroot. Alles wat ik over heb gehouden, gebruik ik nu voor andere investeringen die ik in de toekomst nog moet gaan doen. Mocht jij zelf ook naar gebruikt meubilair voor jouw bedrijf op zoek zijn, dan kan ik je zeker aanraden om eens bij hen langs te gaan of om op internet te kijken!