Postma Kunststof Tanks

Postma Kunststof Tanks

Vraag een offerte aan bij Postma Kunststof Tanks en je weet meteen wat de kosten gaan worden. Als eigenaar van een grote camping, ben ik regelmatig bezig met het aankopen van watertanks. Deze worden door de campinggasten gebruikt om aan te sluiten op hun kraan. Zo hoeven zij niet steeds gebruik te maken van de toilet en doucheruimtes. Ook is het mogelijk om kleine tanks aan te schaffen voor bijvoorbeeld het opvangen van regenwater. Deze gebruik ik ook om hiermee de planten te kunnen besproeien. De gasten op de camping kunnen hier ook gebruik van maken voor eventueel de besproeiing van de plantjes in hun eigen tuintje. 

Postma is een geweldig bedrijf die al sinds 1983 bestaat. Een snel groeiend bedrijf waar de productie en levering van deze tanks allemaal worden gedaan. Het assortiment is hier ook zeer groot en verschillend. Want je hebt hier een grote keuze uit watertanks, maar ook uit sceptictanks en zelfs pillowtanks. Voor een exacte uitleg moet je deze website maar raadplegen. Hier staan duidelijke foto’s en informatie over het betreffende product op. Postma Kunststof Tanks

Weer een nieuwe bestelling bij Postma Kunststof Tanks gedaan

Het hoogseizoen op de camping was weer in volle gang. Dat merkte ik meteen aan het water verbruik. De tanks die ik overal had staan waren snel leeg en daarom leek het mij verstandig om meer waterpunten te gaan maken. Als eerste heb ik een offerte aangevraagd bij Postma. Al snel kreeg ik meer duidelijkheid over de kosten die ik hiervoor moest betalen. Zowel de prijs als de producten zijn geweldig en daarom heb ik meteen de bestelling de deur uit gedaan. Al snel werd de bestelling afgeleverd.

Ben jij ook op zoek naar een watertank, of een ander model, dan kan ik je aanraden om eerst eens bij Postma langs te gaan.

Postma Kunststof Tanks