Tourniquetdeur

Tourniquetdeur aanschaffen

Ons bedrijf heeft sinds kort een tourniquetdeur in de hal. Dit moet voorkomen dat iedereen ons gebouw zomaar in en uit kan lopen. Voorheen was dit gewoon een doorgang, maar nu kom je niet verder zonder een pasje. Gelukkig maar, want ik ben me rot geschrokken een tijd geleden, dat er zomaar iemand de afdeling op kwam lopen. Normaal gesproken moet jij je melden bij de receptie, maar op dat moment zat er even niemand achter de balie. Hierdoor zag deze vreemde bezoeker de kans om ons gebouw binnen te komen. Gelukkig was er verder niks aan de hand en is deze meneer met de zachte hand weer buiten gezet, maar de schrik zat er vanaf dat moment goed in.

Bijzonder mooie tourniquetdeur in onze hal

Na dit voorval heeft onze directie meteen stappen ondernomen en hebben een bedrijf ingeschakeld die speciale ingangen verkopen of verhuren. De naam van dit bedrijf is Geran Access Products BV. Dit is een technische groothandel, waar het mogelijk is om diverse verschillende toegangspoorten kan verkrijgen. Ook is het mogelijk om hier een tijdelijke toegangspoort te huren. Dat is ideaal wanneer jij een evenement organiseert, of een verbouwing ondergaat van jouw bedrijf. Op deze manier kunnen ongenodigde gasten niet ongezien een locatie binnen treden.

Tourniquetdeur

Veel verschillende modellen

Wanneer jij naar dit bedrijf gaat om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn, zal jij je verbazen over de verschillende modellen. Want even een toegangspoort kopen is er zeker niet bij. Ons bedrijf was op zoek naar een zeer grote poort, die de hele gang in beslag zal nemen. Hierdoor is het zeker niet meer mogelijk om zomaar door te lopen. Ook is het hierdoor een stuk prettiger werken voor onze baliemedewerkers, zij hoeven nu wat minder op te letten of de juiste personen wel naar binnen lopen. Heb je geen pasje, dan kom je er ook niet in. Bezoekers kunnen zich melden en dan worden er dagpasjes uitgegeven. Deze moeten aan het einde van de dag weer worden ingeleverd.

Een zeer mooie en praktische toegangspoort gekregen

Het bedrijf Geran Access Products BV heeft al meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied. Hierdoor hebben zij veel technische kennis opgedaan en weten precies welke tourniquetdeur het beste binnen jouw bedrijf zal passen. Bovendien hebben wij de service hoog in het vaandel staan en geven zij 5 jaar garantie op deze poorten. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en het staat ook geweldig.