Snel je Heftruckcertificaat halen

heftruckcertificaatAls werkgever vind ik het ontzettend belangrijk om mijn werknemers goed op te leiden. Zo zijn wij gespecialiseerd in transport en daar zijn gigantisch veel opleidingen voor. Zo zijn er diverse praktijkopleidingen, maar ook theorie is erg belangrijk. Wegens een aantal interne verschuivingen, wilde ik graag wat jongens de kans geven om zijn heftruck rijbewijs te halen. Ik ben toen gaan kijken op internet voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken, koos ik ervoor om mijn werknemers naar Wesseldijk te sturen. Het bedrijf heeft een uitgebreide aanbod van opleidingen. Zo hebben ze meer dan 600 opleidingen. Het bedrijf is daarom ook gigantisch!

LessenEPT

Tijdens het lessen waren mijn werknemers erg tevreden over Wesseldijk. De goed opgeleide instructeur gaf goede tips, zodat mijn werknemers goed voorbereid het examen in zouden gaan. Het is daarom in mijn ogen ook zeker voor herhaling vatbaar. Al mijn werknemers zijn in een keer geslaagd! Alles wat je als bedrijf zijnde van een bedrijf verlangt heeft Wesseldijk. Zo hebben ze een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit. Je Heftruckcertificaat halen moet je daarom ook echt hier doen! 

Op de website vind je veel informatie over je Heftruckcertificaat halen. Zo worden alle opleidingen goed omschreven, zodat je precies weet om welke opleiding het gaat. Indien je er niet uitkomt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Dit kan telefonisch en via de mail.