Slagingspercentage Fabius

Wat is het slagingspercentage bij Fabius?

Voordat je ergens een opleiding gaat volgen is het altijd belangrijk om te kijken naar de slagingspercentages. Zo kom je erachter hoe hoog deze liggen en of het de moeite waard is om aan de slag te gaan. Wat zijn de slagingspercentages van Fabius? Het is bij deze instantie onder andere mogelijk om kantoor- en boekhoudopleidingen te volgen. Na afloop van de opleiding wordt er een examen afgenomen die bepaald of je het diploma ontvangt.

Slagingspercentage Fabius: boven het landelijk gemiddelde

Volgens Fabius slaagt meer dan 90% van de cursisten voor de kantooropleidingen. In de meeste gevallen slagen de cursisten direct en in sommige gevallen is er sprake van een herexamen. De percentages voor de boekhoudopleidingen liggen anders, maar wel allemaal boven het landelijk gemiddelde. Zo ligt het percentage voor de opleiding Basiskennis Boekhouden bij Fabius op 88,3%, terwijl het landelijk gemiddelde op 80,6% staat. Ook de opleidingen Basiskennis Calculatie en Praktijkdiploma Boekhouden hebben een bovengemiddeld slagingspercentage.De examens bij Fabius Opleidingen worden afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering, waardoor vergelijking gemakkelijk is.

Door een opleiding, training of cursus te volgen bij Fabius Opleidingen heb je de mogelijkheid om jezelf beter te presenteren op de arbeidsmarkt. Het is altijd goed om te blijven leren: dit werpt direct de vruchten af. Door te kiezen voor een nieuwe of verbredende opleiding creëer je meer kansen voor jezelf op de arbeidsmarkt. Ook wanneer je wilt reïntegreren op de arbeidsmarkt is het belangrijk om jezelf te kunnen presenteren met recente diploma’s. Bedrijven zien dat je in jezelf investeert en wellicht wordt dat beloond met een baan. Bekijk online de succesverhalen van vele cursisten die je voorgingen bij Fabius Opleidingen.