Schroot inleveren bij KH metals!

Jij hebt waarschijnlijk oude schroot liggen in een loods of werkplaats waar niks mee gebeurt. Meestal wordt het dan naar een stort gebracht, maar dat is helemaal niet nodig.Het schroot waar jij van af wilt kun jij gewoon nog verkopen.. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met KH metals en krijg er een mooi bedrag voor terug. Het maakt niet uit of je oud ijzer hebt, kabels of onderdelen van een computer. Met een goede service en prijzen die internationaal worden bepaalt weet jij zeker dat je goed zit als jij jouw schroot gaat verkopen.

KH metals

Prijs

Het verkopen van jouw schroot moet natuurlijk zo eerlijk mogelijk gaan. Het is vervelend als jij minder krijgt voor het schroot dan dat het waard is. Gelukkig weet jij zeker dat je bij KH metals de juiste prijs krijgt voor de spullen die jij verkoopt.. De prijs voor metalen en schroot wordt namelijk internationaal bepaald en die prijs houden zij  goed in de gaten. Jij hoeft je dan ook zeker geen zorgen te maken over de prijs. Dit wordt bepaald per kilo en de prijzen per kilo zijn dan ook online terug te vinden. Dat maakt het dan ook betrouwbaar.  Je kan het eventueel eerst zelf wegen als je het fijn vind, maar je zal merken dat de prijs niet heel erg veel gaat verschillen.

Ophalen of wegbrengen

Als jij het druk hebt op werk dan heb jij waarschijnlijk geen tijd om schroot weg te brengen. Het fijne van KH metals is dat jij het helemaal niet hoeft weg te brengen naar het bedrijf. ZIj bieden namelijk een ophaalservice die het zeker waard is om gebruik van te maken.. Ze brengen dan een container naar jouw terrein waar je de metalen in kan sorteren en dan in kan gooien. Als de container vol is wordt deze opgehaald en krijg je ook weer gratis een nieuwe. Jij hoeft je dan geen zorgen te maken over de tijd die je kwijt bent aan het rijden. Mocht je in de buurt zitten dan kun je het alsnog zelf wegbrengen, mits je er natuurlijk de tijd ervoor hebt. Als dat niet het geval is dan kun jij het alsnog laten ophalen.

Goede diensten

Wanneer jij je metalen gaat verkopen dan wil je natuurlijk een goede service. Het gaat om geld en je wilt niet dat het slordig wordt afgehandeld. Gelukkig is dat ook niet het geval bij KH metals. Met een team van 20 personen nemen ze ruim de tijd voor je om de zaken af te handelen. Je krijgt dan ook zeker een fijne ervaring die je niet overal terugvindt. Zes dagen in de week en daarnaast ook nog in Nederland en in België staan de mensen van Kh voor jou klaar.