Opleiding kindercoach Utrecht

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die zich speciaal willen richten op het begeleiden van kinderen. Deze opleiding is zowel geschikt voor personen die al coach zijn en voor mensen die dit nog niet zijn. In negen maanden kan je een Post HBO diploma behalen.

De inhoud van de opleiding

De opleiding richt zich in eerste instantie op jouw talenten die je als coach kan gebruiken. Onderwerpen die aan de orde komen zijn de ontwikkelingsfasen, gedragspatronen en culturele diversiteit bij kinderen. Daarnaast leren wij je het coachmodel, speciaal ontwikkeld voor kinderen, toe te passen. Hierbij is jouw eigen creativiteit heel belangrijk. Tenslotte doorloop je zelfstandig een kindercoachtraject, om praktijkervaring op te doen.

Welke kinderen ga je coachen?

Het gaat vooral om kinderen die thuis of op school ergens in vastlopen. Deze kinderen vertonen dan gedrag waarmee de ouders of de school weinig raad mee weet. Het kan gaan om kinderen die gepest worden of om kinderen die moeilijk leren.

Het doel van de opleiding

Een goede coaching van deze kinderen kan de verbinding tussen kind, ouders en omgeving optimaliseren of herstellen. Hierdoor kan het kind zich verder ontwikkelen. Dat is jouw uitdaging als professioneel kindercoach.

Interesse in deze veelzijdige opleiding?

De opleiding kindercoach Utrecht wordt aangeboden door Tc Academy. Het is een erkende Post HBO opleiding. Deze opleiding kan je volgen in Utrecht en kost

€ 5.500,00. Schrijf je hier in: Opleiding kindercoach Utrecht. Hier vind je ook alle lesdagen en startdata. Wil je eerst een kennismakingsgesprek? Vraag dan hier een gesprek aan.