Nora vloeren op verschillende locaties

In een bedrijf of instelling dient een goede vloer te liggen die tegen een stootje kan. Zeker als er de hele dag gewerkt wordt of er veel mensen overheen lopen is een degelijke vloer een aanrader. Hierbij kun je dan ook denken aan de rubberen varianten van Nora vloeren.

Eigenschappen van Nora vloeren

De Nora vloeren komen oorspronkelijk uit Duitsland maar ook in Nederland zie je ze steeds meer verschijnen. De rubberen vloeren zijn solide maar hebben nog meer kenmerken die gunstig zijn voor bedrijfsvloeren. Zo zijn de rubberen vloeren makkelijk te onderhouden en te reinigen. Daarnaast zijn ze goed bestand tegen vocht, vet en vlekken en tevens antislip zodat snel uitglijden voorkomen wordt.

Voor verschillende toepassingen

Door deze speciale kenmerken kan de vloer in tal van bedrijfsruimtes worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, sporthallen of kantoren. De vloeren zijn in nagenoeg iedere kleur leverbaar en ook de print erop kan verschillen. Zo kun je kiezen voor een motief met stippen maar ook een vloer die lijkt op graniet behoort tot de mogelijkheden. Zo krijgt de vloer meteen een chique uitstraling maar blijft deze stevig en makkelijk in het onderhoud en kan de vloer dagelijks veel passanten aan. Het oogt duur maar is vooral duurzaam.   

Informeer naar de mogelijkheden

Als je wilt weten of de Nora vloer iets is voor jouw bedrijf dan neem je het beste eerst even contact op met een leverancier van de vloeren zoals Matrix Projectvloeren. Zij kunnen je advies geven maar ook berekenen hoeveel je nodig hebt en er een offerte voor maken. Daarnaast kunnen ze de vloer op de door jouw gewenste locatie komen leggen. Contact leg je het beste door ze even te bellen of te mailen met je vragen. Zo krijg jij de juiste ondergrond op iedere werkvloer.