Naai applicatie Habraken

Een aantal weken geleden ben ik gestart met het, gebruiken van een naai applicatie van Habraken. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met naaien en aangezien ik veel oude lederwaren had die gerepareerd dienden te worden, zoals handtassen en schoenen, heb ik gekozen voor de aanschaf van een applicatie voor lederwaren.

Mijn persoonlijke situatie

Naast mijn job ben ik graag bezig met de recyclage van oude materialen, zoals het repareren van mijn eigen oude schoenen en handtassen. Soms gebeurt het al eens dat ik die van vrienden ook repareer. Ik ontwerp ook graag mijn eigen handtassen uit oude lederwaren zoals bijvoorbeeld een oude sofa. Vandaar dat ik meer interesse kreeg in een professionele naai machine van Habraken. Dankzij het zoeken op applicaties vond ik al snel de juiste machine voor mijn hobby.

Mijn zoektocht

Online kwam ik na even zoeken terecht op de website van Habraken, waar ze een groot aanbod hebben aan naai applicaties. Voor elke gelegenheid hebben ze wel een machine. Er zijn ook verschillende machines op hun website die al wat meer kunnen dan de andere.

Om efficiënt de juist machine te vinden kan je zoeken op applicatie, stikvorm of merk. Als je zoekt op applicatie, ben je er zeker van dat je de perfecte machine kan vinden voor jou bezigheid.

Indien je interesse hebt in een naai machine voor een specifieke applicatie, raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website “habraken.nl”.