Coeurage maakt een leider

Bij Coeurage ben je meer dan welkom. Je eigen kennis verbreden om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Waarschijnlijk denk jij er erg eenvoudig over om de leiderschapsrol op je te nemen. Toch komt hier een hoop bij kijken. Veel mensen hebben deze stap al wel eens genomen. Halverwege de leiderschap komen zij erachter dat het stress niveau erg gestegen is. Dan heb ik het trouwens nog niet gehad over het feit dat het team op jou moet vertrouwen. Al met al is het een flinke taak die je moet vervullen. Wanneer je dit naar behoren uitvoert, dan zul je merken dat er een hoop stress van je schouder valt.

Coeurage helpt je graag weer op weg!

Een training is puur gericht op het feit dat je leert hoe dat jij jouw kennis moet gebruiken. Zo kan je bij dit bedrijf een coaching met paarden volgen. Deze training is speciaal bedoeld om te leren werken met deze dieren. Paarden zijn eigenlijk net mensen. Zij weten als geen ander hoe dat je de emoties kan voelen en dat ga jij leren om te beheersen.

Onze werkgever heeft een aantal personeelsleden aangesproken met de vraag of dat zij deze training willen volgen. Zij zijn momenteel al werkzaam als leidinggevende en daar willen zij graag aan werken. Hierdoor hebben zij deze coaching gevolgd en tot op de dag van vandaag zijn zij er zo blij mee dat deze coaching is opgestart voor hen.