Meer over de website van Bill incasso!

websiteDe afgelopen maanden had ik vele problemen betreft de financiën van mijn onderneming. Vele klanten hadden de facturen niet betaald, waardoor ik in het rood kwam te staan. Maar hoe kon ik dit probleem gaan oplossen? Met deze gedachte ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Met de intentie een oplossing voor dit probleem te vinden. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van Bill incasso. Via deze website had ik de mogelijkheid Bill incasso in te huren voor incasso vorderingen bij mijn klanten.

Interessante werkwijze

Na de beschrijvingen gelezen te hebben nam ik het besluit persoonlijk contact op te nemen met Bill incasso. Ik vertelde hun mijn probleem en ik vroeg of Bill incasso iets voor mij kon betekenen. Tijdens het gesprek kreeg ik te horen dat Bill incasso op basis van no cure no pay te werk gaat. Ik hoefde Bill incasso alleen maar te betalen, wanneer een klant de facturen betaalden. Ook was de werkwijze voor mij interessant. Simpelweg omdat er gebruikt werd gemaakt van een pre en direct incasso. Op deze manier kon ik de klanten nog een extra kans geven om te betalen, voordat er een deurwaarder langs werd gestuurd. Ik wilde namelijk niet dat mijn bedrijf een slechte naam verkreeg, omdat ik onmiddellijk een deurwaarder langs de deuren liet gaan. Gelukkig kan ik u achteraf vertellen dat Bill incasso mij uit de brand heeft geholpen. Vrijwel alle facturen zijn betaald waardoor de bankrekening van mijn onderneming weer in de plus staat!