De firma ri & e zorgt voor een veilige werkomgeving

ri & eHet maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent, veiligheid speelt altijd een belangrijke rol. Veel bedrijven lopen de zaken zelf na. Echter weten zij vaak niet waar ze precies op moeten letten. Het ontbreekt vaak aan een bepaalde aandacht en ze zijn er blind voor. Wanneer je dan niet dezelfde checklist doorloopt als de ArboDienst dat doet, kun je een hoge boete riskeren. Dit wil geen enkele ondernemer, dus kun je de diensten inschakelen van de firma ri & e. Omdat de meeste van jullie waarschijnlijk niet bekend zijn met deze naam, zal ik hier dieper op in gaan.

contact

Wat doen zij precies?

Deze firma biedt hun diensten aan om ervoor te zorgen dat jij als bedrijf voldoet aan alles eisen omtrent veiligheid. Zij lopen als het ware dezelfde checklist na als die van de ArboDienst. Zij adviseren dan om bepaalde dingen aan te passen zodat de veiligheid gewaarborgd wordt. Wanneer je naar de site rieofferte.nu zul je nog meer informatie zien. Natuurlijk kun je altijd contact met hun opnemen voor verdere vragen.

veilig werkenZo is mijn oom van nature ook een ondernemer. Hij heeft een bedrijf met zo’n twintig werknemers. Vorige jaar kwam kreeg hij een Arbo inspectie. Hij kreeg toen te horen dat hij aan een paar eisen niet voldeed. Dit moest hij adequaat oplossen anders zou hij een boete krijgen. Gelukkig kun hij direct gebruik maken van de diensten van ri & e. Door het advies wat zij gaven kon hij de betreffende punten oplossen. Toen er een controleur van de Arbo langskwam, gaf hij groen licht en kon de werkzaamheden voortgezet worden.