Invoice factoring

Invoice factoring scheelt mij behoorlijk veel tijd

Invoice factoringSinds ik gebruik maak van invoice factoring heb ik veel minder papierwerk. Dit was tot voor kort ook een van de dingen die ik niet graag deed. Ik vind het ondernemen echt ongelofelijk leuk en hier ligt ook mijn passie. Vooraf had ik alleen niet bedacht dat er zoveel andere dingen bij kwamen kijken. Zelf heb ik weinig verstand van de belastingdienst en dergelijke, dus dit heb ik allemaal direct uitbesteed aan een boekhouder. Toch bleef ik veel tijd kwijt zijn met het bellen van klanten die niet op tijd betaalden. Van tevoren had ik niet verwacht dat ik zo vaak met dit probleem te maken zou krijgen.

De tip van invoice factoring

Invoice factoring

Toen een goede vriend mij vertelde over invoice factoring was ik direct geïnteresseerd. Hij had hier namelijk alleen maar positieve verhalen over en daarom dacht ik dat het misschien ook iets voor mij zou zijn. Eenmaal op de website van Finqle aangekomen, vond ik veel informatie over wat zij allemaal te bieden hadden. Dat vond ik heel erg fijn, want zo wist ik direct waar ik aan toe was. Daarnaast kon ik heel gemakkelijk een korte vragenlijst invullen waardoor ik te weten kwam of zij iets voor mij konden betekenen. Dit bleek het geval, dus toen heb ik direct online een offerte aangevraagd.

Een hele goede ervaring

Inmiddels maak ik al ongeveer 2 maanden gebruik van invoice factoring. Dit bevalt me ongelofelijk goed en ik kan het dan ook iedere zzp’er aanraden. Zelf heb ik nergens meer omkijken naar en deze tijd kan ik nu mooi besteden aan het verkopen aan nieuwe klanten. Ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat dit de beste investering is geweest die ik het afgelopen jaar heb gedaan. Het levert me namelijk veel meer op dan ik eraan uit hoef te geven.