Hij had noodgedwongen een heftruckcertificaat nodig

verkeerHet bijscholen van je werknemers is natuurlijk belangrijk. Dit niet alleen voor jezelf, maar ook voor hen. Omdat zij zich dan steeds blijven ontwikkelen doen zij het werk sneller, efficiënter en vaak ook veiliger. Dit geldt natuurlijk ook voor de transportwereld. Hier wil ik het vandaag dan ook over gaan hebben. Dus mede ondernemers die in de transportwereld werken, zullen veel aan dit artikel hebben. Zo moet iedereen tegenwoordig wel een diploma of heftruckcertificaat hebben om ergens te werken. Hiermee toon je aan dat je bepaalde competenties hebt of dat je iets veilig kunt doen.

wesseldijk

Dankzij deze firma weer aan het werk

Zo werd er iemand binnen mijn familie laatst ontslagen doordat het bedrijf failliet was gegaan. Omdat hij al meer als dertig jaar bij deze firma gewerkt had, zag het er niet zonnig uit voor hem. Dit omdat hij niet veel diploma’s heeft maar binnen dat bedrijf toch veel verantwoordelijkheid had. Omdat hij nog niet met pensioen kon ging, moest ook hij aan bijscholing doen. Omdat hij jarenlang op de heftruck had gezeten moest hij hiervoor nu ineens wel een certificaat halen. Dit had hij gedaan via de rijschool Wesseldijk. Hier bieden zij cursussen op maat aan. Omdat hij toch al de nodige kennis had kon hij een aangepast programma doen. Hij kan namelijk kiezen uit twee verschillende pakketten.

heftruckcertificaatVia verkeersschoolwesseldijk.nl kwam hij dus uit bij deze firma. Het duurde hem dan ook niet lang voordat hij zijn heftruckcertificaat behaald had. Ik kan jullie het goede nieuws inmiddels vertellen dat hij weer ergens werkt. Zelf is hij hier dan ook erg opgelucht over. Vandaar dat zowel hij als ik deze firma aan jullie aanraad.