Easee brengt design en krachtig opladen samen

Een Easee laadpaal doet precies wat de merknaam al zegt; het maakt laden ‘easy’. De modellen met een prachtig design maken het opladen van je elektrische auto simpel. De laadpalen van Easee zijn compact, maar krachtig en uitgerust met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van elektrisch laden. Er zijn individuele laadpalen en oplossingen voor wooncomplexen en zakelijk laden. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal kan en of een Easee oplader past bij jouw laadvraag? Lees dan snel verder. Want in dit artikel vertellen we je alles over de capaciteiten van het merk.

Compact, slim en krachtig

Met de Easee laadrobot maak je het laden van je elektrische auto simpel, slim en snel. Een universele oplader die past bij elke auto. Hiermee is de lader geschikt voor zowel zakelijk laden als thuisladen. Zakelijk heb je maar één type lader nodig om de verschillende auto’s van je mensen mee te kunnen laden. Over de techniek achter het laden hoef je je geen zorgen te maken. Het merk zorgt ervoor dat de apparaten up-to-date zijn en dat de nieuwste technieken erin verwerkt zijn. Als je wilt kun je de lader zelf aanpassen aan je wensen en smaak. Er zijn verschillende modellen en uitvoeringen beschikbaar.

Thuis laden met Easee

Thuis laden wordt een makkie met de laadrobots van Easee. De laders zijn slim en passen zich vanzelf aan je elektrische auto aan en kunnen op elk elektriciteitsnet worden aangesloten. Ondanks alle slimme snufjes die erin zitten zijn de laders heel eenvoudig in gebruik. Het laden gaat een stuk sneller dan wanneer je een gewoon stopcontact gebruikt. Met een laadrobot laad je wel 10 keer sneller je auto zonder dat je elektriciteitsnet wordt overbelast. De lader maakt optimaal gebruik van de beschikbare capaciteit. Als je wilt kun je zelfs meerdere auto’s tegelijkertijd opladen. De lader is verbonden met internet en je krijgt er een abonnement bij.

Laden voor wooncomplexen

Met Easee kun je makkelijk en betaalbaar een volledige infrastructuur aanleggen voor het laden van elektrische auto’s. De ideale oplossing voor wooncomplexen. Door middel van loadbalancing maken de laders gebruik van alle beschikbare elektrische capaciteit en die beschikbare capaciteit wordt automatisch verdeeld tussen de laders. Zo kun je alle auto’s die aangesloten zijn tegelijkertijd van elektriciteit voorzien. De lader maakt gebruik van een Type 2 universele connector en is daarmee geschikt voor alle elektrische auto’s tot een laadvermogen van 22 kW. De laders zijn klein en compact omdat er duurzaam gebruik wordt gemaakt van materialen. Op 1 circuit kunnen maximaal 101 laadrobots worden aangesloten die zowel online als offline kunnen werken.

Zakelijk laden met Easee 

Met Easee haal je ook een slimme oplossing in huis voor de laadinfrastructuur van je bedrijfspand. Je kunt klein beginnen en zonder verdere investeringskosten eenvoudig uitbreiden. De capaciteit is groot. De ideale oplossing voor parkeerplaatsen en zakelijke gebouwen. Met dit merk ben je klaar voor de toekomst van elektrisch rijden met jouw organisatie. De robots worden continue uitgerust met nieuwe functies en groeien qua capaciteit met je bedrijf mee. Proactief onderhoud zorgt ervoor dat de laders moeiteloos hun werk kunnen doen.