mooie container aanschaffen

Container demontabel en zo opgezet!

Extra opslagruimte nodig of een nieuwe schuur maar wilt u niet te veel tijd kwijt zijn aan het opbouwen? Kies voor een container van Zelfbouwcontainer. Bij Zelfbouwcontainer is de container demontabel. Doordat de container demontabel is, is deze makkelijk op te bouwen. Zo makkelijk zelfs dat de container demontabel binnen 10 minuten met 2 man is opgezet. Bij de opbouw van de container is geen eens gereedschap nodig. Zo creëert u gemakkelijk extra ruimte op de werkvloer of in uw tuin. Dat de container demontabel is maakt het een voordelige optie voor extra opslagruimte.

Zelfbouw container bij Zelfbouwcontainer.

De zelfbouw container van Zelfbouwcontainer is uniek in haar soort. Door een samenwerking met een fabrikant van containers kan Zelfbouwcontainer uw zelfbouw container op maat opstellen. Heeft u speciale wensen voor uw zelfbouw container zoals een schuur en een loungegedeelte? Bij Zelfbouwcontainer gaan we tot het uiterste om uw ideale zelfbouw container op te stellen. In overleg met de engineers en de fabrikant kijken we wat mogelijk is om de zelfbouw container zo goed mogelijk op maat te maken. Vaak lukt dit doordat de container demontabel is, is het gemakkelijker deze aan te passen. Dus wenst u een speciale schuur en loungegedeelte in de vorm van een container. Kies voor de container demontabel van Zelfbouwcontainer. Naast dat de container demontabel is en dus makkelijk op te bouwen en te combineren is, is de container ook verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Op deze manier kan u uw container in uw interieur laten passen.

Zelfbouw container

Container als schuur.

Steeds vaker wordt de zelfbouw container als schuur gebruikt. Dit komt doordat het staal waarvan de container is gemaakt haast niet roest. Zo heeft u dan ook 2 jaar garantie en bij het kiezen van een RAL-kleur zelfs 5 jaar garantie op anti-roest. Dit zorgt ervoor dat er zelden onderhoud nodig is aan de container schuur. De regen, wind en sneeuw doen niks aan de staat van de container. Verder is de zelfbouw container in allerlei kleuren te krijgen. Waar voorheen uw schuur buiten de toon viel in vergelijking met de rest van de tuin kan u nu uw schuur aanpassen op basis van uw tuin. Op deze manier lijkt uw tuin meer op een eenheid en is het een lust voor het oog. De container als schuur wordt de trend van de toekomst door de eenvoud. Verder kan de container van Zelfbouwcontainer makkelijk verplaats worden. Doordat de container demontabel is bouwt u de container snel af en weer snel op. Zo kan u het makkelijk door de tuin verplaatsen wanneer u uw inrichting wilt veranderen.

Snelbouw container kopen bij Zelfbouwcontainer.

De snelbouwcontainer kopen of te wel de zelfbouw container kopen doet u dus bij Zelfbouwcontainer. De snelbouwcontainer is gelijk aan de zelfbouw container. Het heeft de naam te danken aan de snelle opbouwtijd van de container. Doordat de container demontabel is, is deze dus makkelijk op te zetten. Met 2 man heb je de zelfbouw container binnen 10 minuten opgezet. Verder is bij het opzetten van de zelfbouw container geen gereedschap nodig. Met de duidelijke handleiding heeft u dus heel gemakkelijk de snelbouw container heel snel staan. We zeggen ook wel een kind kan de was doen! Het besparen van tijd betekent dat u snel weer wat anders kan doen. De container demontabel kan dus zelfs bij wijze van spreken in de pauze op uw werk opgezet worden.

Snelbouw container huren.

Heeft u een snelbouw container nodig maar wilt u er niet aan vast blijven zitten? Geen probleem bij Zelfbouwcontainer kan u er ook voor kiezen een snelbouw container te huren. De container wordt afgeleverd op locatie en wanneer de huurperiode is verlopen weer opgehaald. Zo heeft u zonder moeite een tijdelijk zelfbouw container. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld een verhuizing en verbouwing heeft. U kunt uw spullen tijdelijk opslaan in uw huurcontainer. De zelfbouw container is voorzien van een dubbel slot zo hoeft u niet bang te zijn voor diefstal.

mooie container aanschaffen

Interesse?

Heeft u interesse in een container die demontabel is? Dan bent u aan het juiste adres bij Zelfbouwcontainer. U kunt contact opnemen via 085-0685590 of via info@zelfbouwcontainer.nl. Wilt u eerst de zelfbouw container in het echt zien? Maak een telefonische afspraak en kom langs op de Warmoerziersweg 20 te Bergschenhoek. Bestel nu of vraag uw offerte nu aan!