Wacht niet langer op een betaling

Ben jij als ondernemer met een eigen bedrijf veel tijd kwijt aan het regelen van geldzaken? Wie weet heb je nog openstaande facturen die betaald moeten worden door klanten, vraag dan hulp aan https://www.credifin-nederland.nl/. Zij zijn een incassobureau en helpen jou met facturen die misschien al wel een tijdje openstaan. Je kunt binnen vijf minuten je eerste factuur indienen en je krijgt inzicht in jouw geldzaken en facturen, zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag. Het incassobureau fungeert als tussenbedrijf tussen jouw klanten en jouw eigen bedrijf. Hierdoor heb jij minder zorgen rondom geldzaken en kun jij je richten op andere aspecten binnen het ondernemingsschap.

Schakel hulp in

Door hulp in te schakelen van een incassoburo behoudt je de goede band tussen jou en de klanten. Het bureau gaat namelijk vriendelijk te werk, hoe vriendelijk kan jij zelf bepalen. Het bureau blijft daarnaast natuurlijk altijd professioneel, zodat jij als ondernemer de klant centraal kan blijven zetten. Heb jij een sportschool, een vereniging, een webshop of een bedrijf waarbij je diensten verleend, dan kan het inschakelen van een incassobureau erg handig zijn. Je klanten worden geattendeerd op het feit dat er nog een betaling voltooid moet worden, hierbij krijgen zijn ook informatie hoe dit te werk gaat indien zij het factuur niet binnen een bepaald termijn betalen.

Kies hoe snel jij een betaling wil ontvangen

Heb jij facturen die al een tijdje open staan en wil jij dat deze met spoed betaald worden? Kies dan voor het spoed-traject, hierbij houdt het incassobureau rekening met een bepaald termijn waarin het factuur betaald moet worden. Ook kun je kiezen voor een optie waarbij de klant vriendelijk benaderd wordt maar te zijner tijd de druk wordt opgevoerd. Tenslotte is het betalen van facturen een serieuze zaak waarbij jij als ondernemer veel tijd en aandacht kwijt kan zijn. Laat jezelf niet frustreren en richt je op andere zaken binnen je bedrijf, geef dit uit handen aan een incassobureau.