Waarschuwingstape

Waarschuwingstape kopen met mijn eigen logo

WaarschuwingstapeWaarschuwingstape is heel erg handig om te gebruiken als jij wilt dat mensen ergens niet komen. Zelf moet ik dit dagelijks gebruiken, want ik wil natuurlijk niet dat iemand tegen mijn schilderwerk aankomt. Het een keer vergeten op te hangen is geen optie, want dan krijg je mensen met verf op hun kleding op je dak. Dit heb ik al eens meegemaakt en dat is geen pretje. Daarom ben ik laatst na gaan denken over hoe ik mijn boodschap zo duidelijk mogelijk over kon brengen. Toen kwam ik op het idee om mijn eigen logo en een tekst te laten drukken op plakband. Dit kan ik dan gemakkelijk overal ophangen en ik hoef me geen zorgen te maken dat het wegwaait, zoals bij een briefje.

Mijn eigen waarschuwingstape

Waarschuwingstape

Toen ik online ging zoeken naar de mogelijkheden om waarschuwingstape te bedrukken, kwam ik terecht bij Bedruktetapefabriek.nl. Hiervan had ik zelf eerlijk gezegd nog nooit gehoord, maar ik kreeg direct een goede indruk van wat zij mij te bieden hadden. Dat sprak mij ook direct heel erg aan, want ik zag dat wat ik wilde ook daadwerkelijk kon. Het fijne is ook dat je hier online precies kunt berekenen hoeveel het jou gaat kosten. Vooraf had ik al wel een begroting gemaakt, maar met dit soort dingen is het toch lastig inschatten.

Een leuke mening

Uiteindelijk kreeg ik het bedrukte waarschuwingstape een stuk sneller binnen dan ik vooraf had verwacht. Dit was wel heel erg fijn, want nu kon ik het nog mooi uitproberen voordat de bouwvak zou beginnen. De eerste keer toen ik het ergens had opgeplakt, kreeg ik direct hele leuke reacties. Deze mensen vertelde mij dat ze het nog nooit eerder hadden gezien en het een hele originele manier vonden om mensen attent te maken ergens op. Ik vond dat onwijs leuk om te horen!