HR

Verbeter de workflow met een HR software

HR heeft veel verschillende soorten taken en activiteiten die ze iedere dag moeten uitvoeren. Vaak gaan deze activiteiten ook gepaard met verschillende tools, zowel online als offline. Omdat er meerdere tools gebruikt worden, kan dit de workflow hinderen en in sommige gevallen zelfs stagneren.   

HR software

Waarom securex’s management software?

HR-taken worden vaak uitgevoerd aan de hand van meerdere tools, maar is het niet handiger om alles te kunnen regelen op een plek? Er is een HR management software die alle taken op een rijtje heeft gezet en alles beschikbaar maakt binnen een werkruimte.  Alle activiteiten van salaris tot bijvoorbeeld verlof kunnen hierin verwerkt worden. De data moet altijd kloppen, zo weet iedereen ten alle tijden waar de werkgever als zowel werknemer aan toe zijn. Offline tools zijn niet langer meer nodig vanwege deze software, dus stap over naar het digitale tijdperk en ontdek de mogelijkheden die een digitale tool je kan bieden.

Wat kan je met de tool doen?

Er zijn verschillende functionaliteiten binnen de software. Zo kunnen de ziekmeldingen of het verlof van een werknemer simpel in het systeem worden geregistreerd. Ook kunnen documenten digitaal worden ondertekend en zit er een e-mail integratie binnen het systeem. Zo heb je alles bij de hand en hoef je niet langer meer te wisselen tussen programma’s. Alles op een plek zodat de taken snel en efficiënt uitgevoerd kunnen worden!