vacatures Deurne

Vacatures Deurne gezocht!

Zoek eens op vacatures Deurne als je woonachtig bent in deze stad. Hier vind je een ruim assortiment met diverse nieuwe en verfrissende banen voor jou! Thuis zitten zonder werk is voor niemand leuk. Althans ik vind het erg vreselijk nadat ik te horen had gekregen dat mijn vorige werk failliet werd verklaard. Op een gegeven moment kom je dan thuis te zitten zonder werk en dat is een naar gevoel kan ik je vertellen. Natuurlijk ben ik toen die tijd meteen opzoek gegaan naar een nieuwe baan. Alleen werd ik maar niet aangenomen of ik kreeg te horen dat ik weinig tot geen ervaring had. Daar baalde ik behoorlijk van waardoor ik maar weer verder kon zoeken naar een andere baan.

vacatures Deurne

Online gezocht naar vacatures Deurne

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar vacatures Deurne. Ditmaal kwam ik terecht op de website van MKBwerkt.nl. Bij dit bedrijf had ik gezien dat er meerdere vacatures open staan die ik wel heel erg leuk vind. Zo heb ik ervoor gekozen om mijn cv naar deze bedrijven te sturen. In een mum van tijd kreeg ik een reactie terug en ik mocht op gesprek komen! Tot mijn verbazing had ik niet eens een afwijzing gekregen. Nee, deze bedrijven wilde maar al te graag dat ik op gesprek kwam!

Bij mijn eerste sollicitatiegesprek was ik verbaasd hoe graag dit bedrijf mij wilde hebben. Het loon werd besproken en die was zelfs hoger dan dat ik voorheen had! Ik heb er uiteindelijk ook voor gekozen om bij dit bedrijf te gaan werken.