Beauavis.nl

Tip: Beauavis.nl

Via de website van Beauavis.nl ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen. Een tijd geleden kreeg ik te horen dat ik boventallig was in mijn werk en hierdoor mijn ontslag werd aangezegd. Dat was even heel erg schrikken, vooral omdat ik hier al meer dan 25 jaar werk. Helaas heeft de technologie de overhand en hierdoor is mijn werk overbodig geworden. Omdat ik al erg op leeftijd ben en zelf een andere baan zoeken haast niet te doen is, heb ik mij aangemeld bij Beauavis. Hier hebben zij verstand van de re-integratie en verzuimbegeleiding. Via mijn werkgever heb ik contact opgenomen met dit bedrijf. Want ook een loopbaancoaching behoort tot hun diensten.

Beauavis.nl

Beauavis.nl, lees deze website

Het loopbaantraject begon met een intake gesprek. Hier werd gekeken wat voor een soort begeleiding ik nodig had. Daarna werd het traject ingezet. In het begin zag ik het niet zo zitten, omdat ik best al lang in hetzelfde bedrijf werkzaam was. Bovendien had ik alleen maar kennis van de werkzaamheden die ik al die tijd had uitgevoerd.

Al met al is het traject goed verlopen en heb ik inmiddels een andere baan kunnen vinden. Nooit verwacht, maar ik ga nu met heel veel plezier naar dit werk. Nieuw werk, nieuwe collega’s en zeker een heel nieuwe uitdaging. Het traject heeft zeker veel vruchten afgeworpen en daar ben ik zeer tevreden over. Dit heb ik allemaal mede te danken aan het gespecialiseerde team van Beauavis. De duur van dit traject is per situatie verschillend, voor mij heeft het ongeveer drie maanden geduurd. Maar het was zeker de moeite waard. Beauavis.nl