Sterk in de markt met een franchise adviesbureau

 Wanneer je van je adviesbureau een franchise adviesbureau maakt door je aan te sluiten bij een coöperatie als Kubus, kun je meeprofiteren van een groot aantal voordelen. Zo ben je bijvoorbeeld met vele collega-boekhouders en een indrukwekkend aantal adviseurs één grote kennisbank, die een antwoord heeft op de meest specifieke vragen. Misschien ben jij wel gespecialiseerd in de agrarische sector en kunnen jouw collega’s daarover advies inwinnen. Jij, op jouw beurt, kunt weer bij hun terecht als het gaat om moeilijke juridische procedures.

Coöperatie Kubus

Als je kiest voor een coöperatie als Kubus, ga je voor de grootste van het land. Met honderd vestigingen en vele specialisten, ben je verzekerd van een degelijk netwerk waar je altijd op kunt terugvallen als je tegen een probleem aan loopt, zoals bijvoorbeeld het regelen van vervanging bij een zwangerschapsverlof.

 

Je krijgt er veel voor terug

Je zou het niet verwachten maar dankzij factoren als de lage overhead en de mogelijkheid tot gezamenlijk inkopen is het bedrag dat je moet betalen om lid te kunnen zijn heel schappelijk. Vooral als je beseft wat je er allemaal voor terug krijgt. Het kwaliteitscertificaat waaronder je vervolgens mag werken, staat erg goed aangeschreven. Dit heeft voor jouw kantoor een gunstige werking.