Soorten kluisjes

Er zijn allerlei soorten kluisjes beschikbaar op de markt, elk bedrijf kan precies uitzoeken welk soort kluis het beste is voor hun situatie. Kluisjes hebben een grote technologische vooruitgang doorgemaakt de afgelopen jaren. En dit is een groot voordeel voor zowel gebruiker als bedrijf. Vroeger kon je kluisjes alleen maar krijgen met een sleutel of een armband die je geheid kwijt ging raken. Het is altijd gedoe met waar de zo een sleutel of pasje het best kan bewaren zonder hem kwijt te raken. Daarom zijn er nu kluisjes bedacht die helemaal geen pas of sleutel nodig hebben. Deze kluisjes zijn namelijk lockers met pincode.

Handige codes

Deze lockers met pincode werken als volgt. Zodra iemand gebruik wil maken van een kluisje stopt de gebruiker de spullen in de kluis, doet hem dicht en voert een code in. Je hoeft met dit soort kluisjes dus niet iets te bewaren, alleen maar de code te onthouden die die heeft ingevoerd. Als de spullen eruit gehaald moeten worden voert de gebruiker de code opnieuw in en de kluis gaat open, hiermee wordt de code ook meteen gereset. Als de gebruiker weer de kluis dicht wil doen moet er opnieuw een code ingevoerd worden. Dit heeft als groot voordeel dat de kluisjes meerdere malen per dag door meerdere mensen gebruikt kunnen worden. Bedrijven die dus veel mensen per dag in en uit hebben lopen hebben hier dus veel baat bij. Denk aan sportscholen en bedrijven waar mensen steeds shifts van een paar uur hebben waarna er weer een nieuwe medewerker komt. Er is ook nog een mogelijkheid dat het systeem zelf codes genereert en dat kluisjes bij elk gebruik weer een andere code toegewezen krijgen.

Efficiëntie

Het moderniseren van kluisjes heeft dus heel veel voordelen voor elk bedrijf en kan precies zoals gewenst toegepast worden. Zo zorgt u voor een efficiënte en veilige manier van het opbergen van spullen.