Room manager

Reserveren met room management!

Binnen een bedrijf en dat maakt het niet uit of je op een kantoor werkt of op school wordt er gebruik gemaakt van verschillende ruimtes. Deze ruimtes moet je soms reserveren of toewijzen aan iets. Dit gebeurt vaak via wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dat is niet handig, want misschien had jij net een ruimte nodig en is die bezet. Daarom kan je beter room management gebruiken om iedereen zo gelijke kansen te geven om een ruimte te reserveren en zodat iedereen gebruik kan maken van de ruimte. Mocht je het nog niet hebben dan is het zeker aan te raden om het te gebruiken of voor te stellen aan de baas.

Room manager

Waar?

Dit programma kan je op verschillende plekken toe passen. Zo kun je room management op een kantoor gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld moet vergaderen en iemand moet een presentatie geven terwijl er ook nog cathering is het onhandig als het niet wordt gepland. Ook op school als je specifieke lokalen hebt zoals een lab en mediatheek dan moet er ook gereserveerd worden zodat er mensen kunnen zitten. Je kan het dus op heel veel verschillende plekken gebruiken en daarom is het zeker niet verkeerd om toe te passen in jouw bedrijf.

Waarom?

Als er gebruik wordt gemaakt van wie het eerst komt wie het eerst maalt dan werkt het niet lekker. Soms krijg je niet eens de kans om gebruik te maken van de ruimte die je wilt hebben. Ook de cathering weet vaak niet als je die hebt waar ze moeten gaan staan en dat is vervelend, want er zijn genoeg ruimtes. Daarom kun je beter gebruik maken van room management, want dan krijgt iedereen de kans om op de werkplek te kunnen zitten die ze nodig hebben. Daarnaast kun je ook zien wie er in de ruimte zit.