pakketpunt worden

Pakketpunt worden

Een pakketpunt kan op lang termijn een goede impact hebben op het milieu. Zo worden organisaties bijvoorbeeld ontlast van de “last-mile” en ontlast van de retourstroom. Een pakketpunt kan op verschillende plekken staan en kan voor verschillende soorten organisaties gebruikt worden. Lijkt jou dit interessant  en wil jij wellicht ook een pakketpunt worden? Lees dan hier verder over pakketpunt worden en kom vandaag nog in actie!

Voordelen pakketpunt worden

Pakketpunt worden heeft meerdere voordelen. Dit zijn er in totaal 6. Het eerste voordeel is eén platform. Hiermee bereik je een landelijke dekking. Ten tweede is het kostenbesparend, want je laat alle pakketten op 1 locatie afleveren. Dit betekent dat je minder transportkosten moet betalen. Daarnaast is het ook nog tijdbesparend. Het vierde voordeel is dat een jong dynamisch team elke dag op zoek gaat naar oplossingen voor klanten en partners. Het vijfde voordeel is de servicegerichtheid. Zo hoeven klanten bijvoorbeeld niet meer rekening te houden met de openingstijden van een winkel. Het laatste voordeel, maar misschien ook wel het belangrijkste: de duurzaamheid. Rondrijdende pakketbezorgers kunnen erg veel CO2 uitstoten en door een pakketpunt kan dit probleem opgelost worden.

pakketpunt worden

Sectoren voor pakketpunt worden

Zoals eerder verteld kan een pakketpunt gebruikt worden voor meerdere sectoren. Voorbeelden zijn retail, gemeenten & provincies, vastgoed en apotheken. Bij een supermarkt kan het erg handig zijn, omdat dan mensen niet meer in de rij te hoeven staan bij de servicebalie. Dit vermindert de werkdruk erg. Dit is hetzelfde bij de Apotheek. Zo hoeven mensen niet meer naar binnen om alleen hun medicijnen op te halen. Een pakketpunt kan ook zorgen voor meer traffic in bijvoorbeeld een winkelcentrum. Op veel plekken kan het dus erg voordelig zijn! 
Een pakketpunt heeft vele voordelen. Wil jij ook profiteren van deze voordelen? Lees bij de Buren verder over pakketpunt worden en vind alle informatie die jij nodig hebt!