Magento 2

Magento 2 een zeer gebruiksvriendelijke WordPress

Wij maken inmiddels al een tijd gebruik van Magento 2. Dit is een WordPress systeem, ofwel een Content Management Systeem (CMS)Magento 2 waarmee je heel gemakkelijk een website kunt maken en onderhouden. Vooral dat laatste, onderhouden, sprak ons bijzonder aan. Wij kunnen veel, maar zelf een webwinkel bouwen daar beginnen wij maar niet aan. Ooit hebben wij een poging gedaan, maar dat was een zeer mislukte poging. Behalve dat het ons toen heel veel geld had gekost, heeft het geen enkel nut gehad. Ons bedrijf bleef onzichtbaar in de welbekende zoekmachines. 

Deze keer hebben wij het heel anders aangepakt en hiervoor hebben wij eerst een afspraak bij RIFF gemaakt. Hier hebben wij een zeer duidelijk gesprek gehad en werd hun manier van aanpak uitgelegd.

De Magento 2 heeft heel veel voordelen en is gebruiksvriendelijk

Magento 2Nadat wij best wel veel geld in onze website hadden gestoken, bleef het resultaat achterwegen. Dat was voor ons een enorm tegenvaller, want dat geld hadden wij net goed aan iets anders kunnen besteden. Deze keer hebben wij er een bedrijf bij gehaald, die wel weet waarmee zij bezig zijn. Zij hebben al met meerdere grote merken gewerkt en dit tot een geweldig resultaat weten te brengen. Wil jij weten met welke bedrijven zij aan de slag zijn geweest, dan kan je het beste eens op de website van RIFF kijken. Hier staan vele voorbeelden op, voorbeelden van zeer bekende merken.

Inmiddels loopt ons bedrijf bijzonder goed. Dit hebben wij mede te danken aan onze Magento 2 webshop. De klanten die naar ons bedrijf of naar onze producten op zoek zijn, kunnen ons zeer makkelijk online vinden. Onze producten nemen dan ook gretig aftrek en daar zijn wij zeer blij mee. Zonder Riff hadden wij geen Magento 2 webshop gehad en was de omzet niet zo snel aan het stijgen.