stickers bedrukken

Maak je ramen decoratief

Tegenwoordig worden bij gebouwen en woningen veel gebruikt gemaakt van grote raampartijen, dit betekent veel lichtinval maar ook inkijk in je kantoorpand of huis. Om dit op een creatieve manier tegen te gaan kun je gebruik maken van raamstickers, hierbij heb je de keus om het hele raam te gebruiken of bijvoorbeeld een strook aan te brengen op het raam. Zowel zakelijk als privé kun je de leukste stickers laten maken, bepaal helemaal zelf hoe de sticker eruit komt te zien.

Stickers in full colour drukken

Bij stickerkoning.nl kun je raamstickers laten drukken in full colour, dit wordt meestal gedaan bij auto’;s om reclame te maken op de ruiten. Ook een kantoorpand gebruikt de stickers om bij een grote etalageraam te laten zien welk bedrijf er zit. De opdruk kan zowel vanaf de buitenkant of op beiden zijden worden gedrukt, hierbij heb je een zichtbare opdruk voor zowel de binnen als de buitenkant van het raam. Verkleuren is niet mogelijk omdat de stickers drie tot vijf jaar UV bestendig zijn.

stickers bedrukken

Tijdelijke reclame uitingen

Wil je actie maken voor een bepaald doel in de winkel, of tijdelijk raamstickers gebruiken op je auto? Statische stickers zijn ideaal om tijdelijk aan te brengen, voordeel van deze stickers zijn dat de sticker geen lijm nodig heeft om te hechten op het glas. Door de statische lading hecht de sticker uitstekend op het glas, aanbrengen en verwijderen is een eenvoudige klus. Na het verwijderen zijn er geen sporen van lijm op het raam te vinden. Ook dit is een voordeel van een statische raamsticker.