bedrukte aanstekers

Maak je eigen aansteker

Als bedrijf zijn er altijd een aantal promotieartikelen of relatiegeschenken die je aan klanten en relaties kunt geven, natuurlijk is het beter als je een uniek presentje geeft. Door gebruik te maken van bedrukte aanstekers heb je wel een uniek geschenk, je kunt er namelijk zelf op laten drukken wat je wenst, een leuke afbeelding of een mooie tekst het is helemaal aan jou. Geef je relaties en klanten het gevoel dat ze speciaal zijn met een prachtige aansteker, op de website van aanstekers.nl zie je welke modellen er zijn.

bedrukte aanstekers

Logo’s of teksten in alle kleuren

Welke kleuren je ook wilt gebruiken bij bedrukte aanstekers het kan allemaal, misschien heb je wel een favoriete kleur of een logo wat meerdere kleuren bevat. Met de technieken die worden gebruikt tegenwoordig, is het mogelijk om de diverse kleuren te combineren en te drukken op de verschillende voorwerpen. Want naast aanstekers zijn er nog meer leuke artikelen te koop in de webshop, wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op met een van de medewerkers. 

Meer dan alleen een aansteker

Niet iedere aansteker is bedoeld om een sigaret aan te steken, naast dat er verschillende soorten aanstekers zijn kunnen ze ook een ander doel hebben. Neem bijvoorbeeld de bedrukte aanstekers met een opener, handig als je een tuinfeest hebt met een bbq om dan de aansteker bij je te hebben. Maar ook aanstekers om de bbq aan te steken of in de keuken voor het gas, zo zijn er een aantal verschillende soorten aanstekers. Kies de aansteker die je laat bedrukken en geef deze cadeau aan je relaties.