Leren technisch tekenen met een Inventor Cursus!

Inventor Cursus

 

 

 

Hebben jullie al wel eens iets meegekregen over een Inventor Cursus? Zo niet lees dan echt even dit artikel door. Ik zelf ben sinds kort gestart met het ondernemen in de bouw. Mijn bedrijf verricht architecten werk, maar dan via de computer. Hoe ik terecht gekomen ben op deze manier te gaan ondernemen? Simpelweg omdat vele architecten nog met de hand werken. Ik zelf en mijn personeel doen dat dus niet. Wij werken met computer programma’s waardoor het werk makkelijker is en ook sneller gaat. Natuurlijk heeft de Inventor Cursus hierbij een grote rol gespeeld!

CAD

Top cursussen!

Ik wilde al een geruime tijd gaan ondernemen in de bouw. Simpelweg omdat ik een architect studie heb afgerond en gek ben op het ondernemen zelf. Toen ik puur per toeval terecht kwam op de website van CAD design wist ik genoeg. Via deze cursussen werd mij uitgelegd hoe ik kon werken met een software waarmee ik bouwtekeningen kon gaan maken. Aangezien grotendeels van alle architecten nog steeds gebruik maken van de handwerk manier. Zag ik een kans om hierin te gaan ondernemen. Wanneer ik een bedrijf kon gaan opstarten, die bekend staat om kwaliteit bouwtekening aan te leveren binnen enkele dagen is dat natuurlijk geweldig. Ik heb dan ook gebruik gemaakt van deze kans en met succes. Mijn onderneming groeit namelijk als een speer!

Kwaliteit