huur laptops

Laptop kopen of toch huren?

Een laptop: veel mensen hebber er wel eentje thuis liggen. Logisch, want het apparaat is bijzonder handig. Jij kunt namelijk overal plaatsnemen met een laptop. Je bent immers niet, zoals bij een computer het geval is, afhankelijk van een vaste plek. Steeds meer bedrijven maken ook gebruik van een laptop, al dan niet in combinatie met een vast scherm. Bijzonder makkelijk, want zo kunnen jouw medewerkers thuis ook aan het werk. Op deze manier kun jij jouw klanten alleen nog maar beter van dienst zijn. Maar wat doe je als er laptops bij moeten komen of vervangen moeten worden? Koop jij dan direct een hele lading nieuwe laptops? Of besluit je toch om laptops te huren?

Laptops in eigen bezit

Veel bedrijven kiezen ervoor om zelf laptops aan te schaffen. Op deze manier zijn de apparaten namelijk in eigen bezit van het bedrijf. Bovendien kan een deel van de aanschafwaarde weer terug worden verkregen in de vorm van BTW. Hierdoor is het vaak aantrekkelijk om grote hoeveelheden laptops te kopen. Een ander voordeel is dat jij niet bang hoeft te zijn voor schade. Uiteraard wil je natuurlijk niet dat een laptop beschadigd raakt, maar het is niet zo’n probleem wanneer het apparaat eigen bezit is.

huur laptops

Huur laptops

Naast kopen kun jij ook laptops huren. Heb jij hier nog nooit mee te maken gehad? Dan ben je vast benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de huur van laptops. Grote voordeel is dat jij altijd verzekerd bent van snelle, goedwerkende laptops. Laptops die verhuurd worden door gespecialiseerde bedrijven zijn namelijk voorzien van de modernste processoren. Kantoorwerk kan hierdoor prima op gehuurde laptops gedaan worden. Bovendien kunnen er vaak ook meerdere zware applicaties draaien op gehuurde laptops. Jij kunt binnen jouw onderneming dan ook vast en zeker uit de voeten met deze apparaten!

Laptops huren voor speciale gelegenheden

Heb jij laptops in eigen beheer en zijn deze toe aan onderhoud? Dan kun jij ze ongetwijfeld niet allemaal tegelijk missen. In dat geval ligt een groot deel van jouw bedrijf namelijk stil. Om dit te voorkomen, kun jij in zo’n situatie laptops huren. Je huurt de laptops enkel voor de periode dat jouw eigen laptops voorzien worden van een onderhoudsbeurt. Zo kan het werk gewoon doorgaan.