Internet marketing

Internet marketing bureau

Mijn droom om mijn zelfgemaakte kledij te verkopen

Ik droomde er al zeer lang van om mijn eigen kledij te maken. Ik mag ook wel zeggen dat ik hier enige aanleg voor heb, maar de commerciële kant hiervan is helemaal niets voor mij. Vroeger zou ik dit gewoon gedaan hebben door flyers rond te dragen, maar dit is blijkbaar de dag van vandaag niet meer up to date. Je hebt het internet echt nodig om te adverteren en dergelijke. Daarom heb ik een internet marketing bureau opgezocht en zo kwam ik terecht bij deze website.

Internet marketing bureauMijn ervaring met het internet marketing bureau

Toen ik contact opnam met de medewerkers van dit bureau en mijn situatie uitlegde, waren ze zeer vriendelijk, en hebben ze goed naar mij geluisterd. Toch hebben ze niet zomaar geluisterd, ook hebben ze zeer goed advies gegeven over wat ik het beste kon doen in mijn situatie. Ook zijn ze zeer helder geweest over wat zij konden doen voor mij, hoeveel dit kostte en dergelijke. Omdat dit zo positief was, besloot ik het toch te proberen samen met hen. Zij hebben de marketing voor zich genomen. Ik weet dat het even tijd zal nodig hebben voor ik er echt volledig van kan leven, maar ik weet nu alvast dat ik mijn eerste verkopen er op heb zitten. Ik merk steeds meer en meer vooruitgang op mijn website, omdat ik merk dat ik meer en meer bezoekers krijg. De verkopen zullen dus ook wel volgen. Bij verdere vragen mocht ik ook altijd opnieuw contact opnemen met hen. Kortom, een topervaring dus!