Toolnation

Gereedschap op luchtdruk

Bepaalde gereedschappen in de bouw werken op perslucht, maar met een compressor kun je ook in en om het huis verschillende werkzaamheden verrichten. Het oppompen van een band, het luchtkussen of de opblaasbare boot, handmatig opblazen duurt veel langer en kost veel meer moeite. Met gereedschap en een compressor van airpress maak je het jezelf veel eenvoudiger. Ook voor de professional in de bouw is het merk niet te missen.

toolnation

Aandrijven van pneumatisch gereedschap

Airpress is het perfecte merk om pneumatisch gereedschap aan te drijven, een stevige compressor met goed gereedsairpresschap zorgt hiervoor. Blaaspistolen om oppervlakken schoon te blazen, maar ook schuurmachines op luchtdruk zijn mogelijk. Bij toolnation in de webshop vind je veel gereedschappen die kunnen worden gebruikt, voor zowel de hobbyist als de professionele bouwvakker. Gereedschap op perslucht werkt vaker sneller en voordeliger dan gereedschap op elektriciteit. Ook in de automobielbranche wordt er veel gebruik gemaakt van gereedschap op lucht.

Voordelen van gereedschap op perslucht

Voor veel bedrijven is het werken met gereedschappen op perslucht, de kosten van de gereedschappen een van de grootste redenen. Niet voor niets is airpress populair in de bouwwereld, de compressoren worden erg veel gebruikt voor verschillende doeleinden. Maar er zijn meer voordelen, bij het werken met pneumatisch gereedschap heb je geen kans op kortsluiting of op het lekken van vloeistoffen. Het installeren van een opstelling in een werkplaats is een relatief eenvoudige klus, tevens zijn er geen retourleidingen nodig. Door de flexibiliteit van de slangen is het gereedschap overal te gebruiken.