Geboorte raamsticker

Geboorte raamsticker

Een kind krijgen is natuurlijk een bijzondere gebeurtenis die je het liefst van de daken afschreeuwt van trots. Een geboorte raamsticker is in dit geval een subtiele oplossing. Je kunt op een vrolijke manier laten zien of je een jongen of een meisje hebt gekregen. Wij hebben verschillende designs voor je gemaakt om uit te kiezen. Hierdoor is er voor ieder wel wat wils als het gaat om mooie geboorte raamstickers. Zit er toch niet iets tussen dat geheel naar wens is? Wij maken ook graag een speciaal ontwerp voor jouw geboorte raamsticker!

Voordelige geboorte raamstickers van hoge kwaliteit

Wij houden de lijnen zo kort mogelijk. Wij ontwerpen, produceren en verzenden de stickers zelf. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. De geboorte raamstickers hebben wij gemaakt in verschillende afmetingen, zodat de sticker past op ieder type raam. De geboorte raamstickers zijn eenvoudig aan te brengen op het raam zonder lelijke luchtbellen. Wil je na enige tijd de raamstickers verwijderen? Dan is dit kinderlijk eenvoudig zonder dat je plakresten achterlaat. Dit bespaart je weer een hoop tijd om het raam grondig schoon te krijgen. Wil je meerdere ramen beplakken? Je kunt bij ons korting ontvangen bij het bestellen van meerdere raamstickers. Wel adviseren wij om de geboorte raamsticker aan de binnenkant van het raam te plakken. Hierdoor is de raamsticker extra goed zichtbaar en kan deze niet beschadigd raken door bijvoorbeeld het weer. Let er dan wel op dat je de raamsticker in spiegelbeeld opplakt. 

Snelle verzending bij In2stickers

Geboorte raamsticker

Zodra je de bestelling gedaan hebt in onze webshop starten wij direct met het produceren van jouw persoonlijke geboorte raamstickers. In de meeste gevallen zorgen wij er dan voor dat je de geboorte raamstickers binnen twee dagen in huis hebt.