logo_rondomwerk

Een zeer goed re-integratiebureau in Oud Gastel

Ik ging een aantal weken geleden op het internet op zoek naar een re-integratiebureau bij mij in de buurt. Een van mijn werknemers kon namelijk niet meer goed meekomen in het werk dat er op de werkvloer verricht moest worden. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat goede begeleiding aanbiedt met het einden van een nieuwe baan. 

Zeer veel re-integratiebureaus bij mij in de omgeving

Toen ik op het internet op zoek ging naar een re-integratiebureau bij mij in de buurt kreeg ik erg eer veel verschillende re-integratiebureau bij mij in de omgeving. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal website had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij het bedrijf Rondom Werk mij het meeste aan. De website is onder ander erg goed en zeer overzichtelijk. Ook is er erg veel informatie over het bedrijf op de website te vinden. Het bedrijf vindt de persoonlijke aandacht naar zowel werkgever als werknemer erg belangrijk. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een gesprek. 

Vitaalteam

Zeer tevreden over de begeleiding van Rondom Werk 

Tijdens het gesprek werden we erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen. Nadat we een aantal gesprekken hadden gehad besloten we om een nieuwe baan voor mijn werknemer te zoeken. Rondom Werk had al erg snel nieuwe werk voor hem gevonden waar hij het nu erg naar zijn zin heeft. Daarom zijn we ook allemaal erg tevreden over het resultaat.