Room manager

EEN PERSOONLIJKE PEN

In deze tijd van voortschrijdende digitalisering wordt gemakkelijk vergeten dat een pen nog altijd een prachtig communicatiemiddel is. Een snelle aantekening, een lief kaartje of een mooie tekst. Er wordt nog altijd met de hand geschreven. En gelukkig maar. Er gaat niets boven een handgeschreven tekst, of het nu gaat om een literair hoogtepunt of een simpel boodschappenlijstje.

GEPERSONALISEERDE PEN

Ken je iemand die nog regelmatig de pen ter hand neemt? Een gepersonaliseerde pen is dan een mooi cadeau. Bij een winkel die gespecialiseerd is in schrijfwaren vind je een ruime collectie pennen in diverse uitvoeringen. Door een dergelijke pen te laten voorzien van een persoonlijke tekst wordt een pen een bijzondere gift. Kies voor een klassieke vulpen, een praktische balpen, een populaire rollerbal of misschien voor een vulpotlood. Voor iedere schrijver is er een passend schrijfgerei. Er is keuze uit een flink aantal merken, ieder met zijn eigen kenmerken. Zo zijn er de praktische en alom bekende Parker pennen of Waterman merk pennen met een hoogwaardig Frans design. Ben je op zoek naar een pen om langdurig mee te schrijven? Kies dan een pen in de Lamy webshop. Dit Duitse merk heeft pennen die uitzonderlijk goed in de hand liggen tegen een betaalbare prijs.

GRAVEREN

Bij pengraveren.nl vind je een uitgebreide keuze aan schrijfwaren. En veel pennen uit de collectie kunnen gratis gegraveerd worden. Dat kan een naam zijn, maar ook een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis. Denk aan een speciale pen voor de getuigen van een huwelijk of bijvoorbeeld een diploma-uitreiking. In de collectie van pengraveren.nl vind je een ruim assortiment van pennen die kunnen worden voorzien van een gravering tot maximaal twee regels tekst. De schrijfwaren zijn uit voorraad leverbaar en ook het graveren gebeurt in eigen huis. Daardoor kunnen korte levertijden gehanteerd worden. Zo heb je een gepersonaliseerd cadeau ook nog een snel in huis.