Ashanger

Een mooi aandenken

Wanneer een dierbare is overleden blijven de herinneringen over. Vaak zijn er veel foto’s gemaakt en komen de verhalen los zodra de nabestaanden weer bij elkaar komen. Maar wat nu echt mooi is om iemand te kunnen herdenken is een ashanger. Een bijzonder sieraad waar wat as van de overledene is kan. Hiermee draag je altijd een beetje van jouw dierbare bij je. Deze hangers zijn er in diverse soorten en afbeeldingen. Zo is er een keuze uit een buisje waar de as in gedaan kan worden. Maar ook de vorm van een hartje waar de as in kan, is te vinden in het assortiment van de assieraden shop.

Ashanger

Koop een mooi sieraad

Een sieraad is een persoonlijk iets en kan voor iedereen iets anders betekenen. Echter wanneer dit gedragen wordt met de as van een dierbare erin, heeft het een nog persoonlijker betekenis. Via de Assieraden Shop is een zeer groot assortiment te vinden. Van een bijzondere hanger, tot een armband, een urn en zelfs speciale asbedels en veel meer. 

Niet alleen zijn deze bedels bestemd voor mensen, ook voor honden zijn er diverse ashangers te vinden. Mooie bedels met de afdruk van een poot, of de naam van jouw geliefde huisdier. Zeker de moeite waard om deze website te bezoeken, wanneer je een dierbare wilt herinneren in de vorm van een bijzonder mooi sieraad.