Een droogloopmat op maat?

Ondernemer in hart en nieren? Dan weet jij maar al te goed dat je graag de winkel schoon wilt blijven houden. Maar hoe kun jij op een efficiente manier jouw winkel schoon houden? Met een droogloopmat op maat ben jij snel geholpen! Het prettige van deze mat is dat het op maat gemaakt wordt. Zo weet jij zeker dat het past in jouw ruimte. Je dient er natuurlijk wel voor te zorgen dat je de juiste afmeting doorvoert. Maar daar kan Lavans jou maar al te graag mee ondersteunen. Bij dit bedrijf ben je namelijk meer dan welkom wanneer jij jouw winkel of kantoor netjes wenst te houden.

Een druk kantoor

Zo hebben wij onlangs de deuren geopend van ons nieuwe kantoor. Met veel plezier en enthousiasme hebben wij de intrede mogen maken. Echter is het vanzelfsprekend dat je dan alles netjes wilt blijven houden. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om dagelijks te gaan stofzuigen zodat het schoon blijft. Alleen werd dit al snel om de dag en uiteindelijk om de week. Dit omdat wij er gewoonweg geen tijd voor hadden om het schoon te houden. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om opzoek te gaan naar een manier waardoor onze vloer een stuk schoner kan blijven. Zodoende hebben wij de computer erbij gepakt en ben ik gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht op het internet zag ik voornamelijk dat een schoonmaakbedrijf voorop komt. Dit kun je inhuren zodat zij de ruimte bij jou schoon zullen maken. Erg leuk, alleen niet geschikt voor onze ruimte. De zoektocht gaat voort!

Een droogloopmat op maat gevonden

Nadat wij er specifiek voor hadden gekozen om de schoonmaak in onze eigen handen te houden, ben ik verder gaan zoeken. Al snel kwam ik terecht op de website van Lavans. Bij dit bedrijf kun je een droogloopmat op maat laten maken. Het ideale hiervan is dat al het vuil in de mat blijft en dus niet gaat zwerven op kantoor! Ook de prijzen welke ik bij dit bedrijf had gezien waren erg aantrekkelijk. Nu moest ik alleen nog wel zien te achterhalen welke afmetingen nu eenmaal passen bij ons op kantoor.

De offerte opgevraagd

Uiteindelijk was het voor mij snel duidelijk en ik ben bij dit bedrijf een offerte op gaan vragen. Binnen een uur kreeg ik al een telefoontje om een afspraak te plannen. Zo konden zij de volgende dag al bij ons langskomen om de offerte netjes op te maken. Aangezien wij toch aan het werk waren was het geen enkel probleem. De afspraak werd gemaakt en zij stonden inderdaad netjes op de datum en tijdstip bij ons op kantoor. Onder het genot van een kop koffie kon ik zijn enthousiasme merken over de droogloopmat. De offerte werd opgemaakt en voordat ik het wist kreeg ik hem al in mijn mail. Wat een geweldige service en de prijzen die zij hanteren is ideaal. Wij hebben er dan ook voor gekozen om akkoord te geven op deze offerte.