Documenthouders

Documenthouders

Dit handige kantoorattribuut heb je in verschillende soorten, maar het belangrijkste is wel dat het functioneel is en het je helpt om prettig te werken zonder dat je rug- of nekklachten ontwikkelt of problemen met het zicht krijgt. Het werkt ook prettiger als je niet telkens opzij hoeft te kijken. 

Verstelbaar of vast?

Documenthouders

Een documenthouder kan verstelbaar zijn in hoogte of een vaste hoogte hebben. Documenthouders zijn verkrijgbaar met verschillende mogelijkheden qua verstelbaarheid in hoogtes en hoekinstellingen. Het hangt dus helemaal af van jouw eigen persoonlijke behoeften, welke voor jou de beste keuze is.

Het formaat van de documenthouder?

Het hangt er vanaf hoe groot de documenten zijn die je erop wilt leggen. Een documenthouder is meestal tot A3-formaat. Dat is twee A4’tjes naast elkaar. Dat is dus best wel groot. 

Documenthouders

Overige eigenschappen documenthouders

Daarnaast wil het oog ook wat, maar een documenthouder heeft toch vooral een praktisch nut en moet duurzaam, sterk en functioneel zijn. Bij de meeste documenthouders kan je het toetsenbord gemakkelijk eronder schuiven als je klaar bent met je werk. Dit geeft een opgeruimd bureau. Er is ook een documenthouder die geschikt is voor wat zwaardere documenten, zoals boeken en folders. Een magnetische liniaal behoort ook tot de mogelijkheden. 

Waar kan ik een documenthouder kopen?

Dataflex heeft verschillende documenthouders in het assortiment die praktisch, functioneel, mooi, stijlvol, duurzaam en betaalbaar zijn. Kijk voor het assortiment op hun website: documenthouders. Dataflex is een internationaal bedrijf, maar heeft ook een vestiging in Nederland, in Krimpen aan de IJssel. Vraag een offerte aan of neem contact met hen op.