Business intelligence tools in vele soorten en maten

Weet u wat van business intelligence? Business intelligence tools zijn er in vele soorten en maten. Allemaal gericht op een specifiek doel, namelijk informatie geven, data verzamelen, die nuttig is voor de voering van het bedrijf. Vision Bi is gespecialiseerd in deze tools en hebben een brede ervaring en kennis met verwerken van data. Wanneer u op de website kijkt ziet u een hoogwaardig en zorgvuldig samengesteld portfolio. Zo ziet u dat er een keuze is gemaakt om de meest uiteenlopende data en informatie op te lossen. Deze vraagstukken beginnen met advies. Door een gespecialiseerd team worden dan de juiste tools ingezet om dit in gang te zetten. Daarnaast is de oplossing altijd getoetst aan u eisen en wensen.

Kunstmatige intelligentie en business intelligence

Kunstmatige intelligentie en business intelligence is een goede combinatie. Zo kan software op basis van gegevens zich aanpassen en zelfs analyses voorstellen. In het begin is hier nog een mens voor nodig, om de accuraatheid weer te geven. Maar ook na deze aanpassingen gaat de software weer op zoek naar de beste oplossingen. Op den duur kan de software voorspellende analyses geven, het gaat op zoek naar variabelen en patronen en formuleert zo een gepaste oplossingen.

Softwarepakketten

Geen zorgen wanneer het u te abstract wordt. De mensen van Vision B kunnen u helder uitleggen wat het allemaal inhoudt. Zo is het als voorbeeld het softwarepakket Yellowfin. Dat pakket werkt onder andere met machine learning, zo kunnen complexe patronen geanalyseerd worden. Zo krijg je antwoorden op vragen zoals: waarom doet het product het goed bij een bepaalde doelgroep? En waarom minder bij de ander? Wilt u meer weten, ga dan langs op de website en neem vrijblijvend contact op!